T.C. DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI
TÜRK AKREDİTASYON KURUMU

Haberler

21.02.2023  Haberler
Genel Sekreter Banu Müderrisoğlu 2022 Yılı Yönetimin Gözden Geçirmesi Toplantısı Sonrasında Mesaj Yayınladı

TÜRKAK yönetim sisteminin uygunluğunun, etkinliğinin ve sürekliliğinin değerlendirilmesi amacıyla yönetim ekibimiz ve çalışma arkadaşlarımız ile bir araya gelerek 2022 yılı için “Yönetimin Gözden Geçirmesi” toplantısını gerçekleştirdik.

Birimlerimizin faaliyet sonuçları ve performans verileri ISO/IEC 17011 Standardı çerçevesinde, yönetim tarafından düzenli olarak her yıl “Yönetimin Gözden Geçirmesi” toplantısında detaylı olarak incelenmektedir.

Toplantı çıktılarının yanı sıra ulusal ve uluslararası gelişmeleri yakından takip ederek uygunluk değerlendirme kuruluşlarımıza ve tüm paydaşlarımıza yenilikçi, proaktif ve pozitif çözümler sunma konusunda öncü kurum olma hedefimiz doğrultusunda bugünlerimize olduğu kadar yarınlarımıza da değer katmaya devam etmekteyiz. Ulusal basına da yansıdığı üzere Kurumumuzun faaliyetleri sayesinde ülkemiz akreditasyon alanında uluslararası raporlarda zirveye doğru emin adımlarla ilerlemeye devam etmektedir.

Son olarak akreditasyon alanında ülkemizin elde ettiği başarılı sonuçlarda önemli katkı sunan değerli çalışanlarımıza, bizlere daima güvenen paydaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyor ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Sayın Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu ve Sayın Yönetim Kurulu Başkanımız Büyükelçi Faruk Kaymakcı’ya saygılarımı arz ediyorum.

 

Saygılarımla,

Banu Müderrisoğlu

Genel Sekreter