T.C. DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI
TÜRK AKREDİTASYON KURUMU

Haberler

10.10.2018  Haberler
Denetçi / Teknik Uzmanlarımız İçin Önemli Duyuru

Türk Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) olarak sizlerle olan çalışmalarımıza ve iş birliğimize her zaman önem vermekteyiz. Özellikle sizlerle birlikte sunmuş olduğumuz akreditasyon hizmetlerinin başarısı; ilgili tarafların hizmet beklentisi ve ihtiyaçları doğrultusunda çalışma şekillerimizi ve yetkinliklerimizi sürekli iyileştirmekten geçer ve fayda yaratabilmemizin tek yoludur.

Bu kapsamda akreditasyon faaliyetlerimizi ve kurumsal yapımızı geliştirmek amacıyla uzun zamandır Kurumumuz bünyesinde çalışmaları sürdürülen “TÜRKAK Süreç Otomasyon Projesi” eğitim alanında tamamlanmış ve yeni portal alanıyla hizmete sokulmuştur.

Denetçi / Teknik Uzman Havuzumuzda yer alan dış uzmanlarımız için portal çalışmalarımız devam etmekte ve sona yaklaşmaktadır. Hali hazırda kullanmakta olduğunuz TÜRKAK Kurumsal Hizmet Portalı (https://login.turkak.org.tr) çalışmaların tamamlanması ile birlikte Süreç Otomasyon Projesi kapsamında devre dışı bırakılacak ve yeni portal alanı kullanılmaya başlanacaktır.

Türk Akreditasyon Kurumu ilgili birimlerince yürütülmekte olan çalışmalar kapsamında siz; değerli Denetçi / Teknik Uzmanlarımızın sisteme kayıt olmaları ve portal üzerinden kullanıcı hesabı oluşturmaları gerekmektedir.

Müdürlüğümüz tarafından yapılan çalışmalar kapsamında atama kararlarınızın, almış olduğunuz TÜRKAK eğitimlerinin, Denetçi Eğitimlerinin, Denetçi Deneyim Paylaşım Toplantılarının kayıtlarının hesabınızla eşleştirilmesi açısından söz konusu güncel portal alanından hesap açmanız büyük önem taşımaktadır. Aksi durumda kullanmakta olduğunuz sistemde yer alan bilgilerinizin entegrasyonu ve bilgi aktarımı yapılamayacaktır.

Bu kapsamda 31 Ekim 2018 tarihi mesai saati bitimine kadar https://portal.turkak.org.tr/tr/login adresine girerek sisteme kayıtlarınızı oluşturmanız gerekmektedir. Hesap açılmasına ilişkin sizlere yardımcı olması açısından “Hesap Açma Kılavuzu” ekte yer almaktadır.

Kayıt esnasında sorun yaşamanız halinde lütfen etm@turkak.org.tr e-posta adresinden veya Müdürlüğümüz telefonlarından bağlantı kurabilirsiniz. TÜRKAK’ın çalışmalarına göstermiş olduğunuz ilgi, alaka ve iş birliği için şimdiden teşekkür ederiz.

ÖNEMLİ:TÜRKAK Süreç Otomasyon Projesinin tamamlanması ve mevcut Kurumsal Hizmet Portalının devre dışı kalması sonrasında tarafınıza tekrar bilgilendirme yapılacaktır.

Saygılarımızla

TÜRK AKREDİTASYON KURUMU
GENEL SEKRETERLİĞİ

Hesap Açma Kılavuzu İçin Tıklayınız.